Nämä avaintasot ja päivämäärät voivat mitätöidä Bitcoinin osakemallin

  • Post author:
  • Post category:Bitcoin

Tässä vaiheessa Bitcoinin puolittumisen jälkeen odotettiin, että kryptovaluutan hinta olisi paljon korkeampi . Tämä odotus johtuu ensisijaisesti Plan B: n osake-virta-mallista – arvostusmenetelmä, joka perustuu omaisuuden digitaaliseen niukkuuteen.

Mutta ennen kuin kukaan kirjoittaa teorian pätemättömäksi, toinen analyytikko on tarjonnut tärkeät tasot ja päivämäärät, joita tulisi valvoa, mikä osoittaisi mallin virheelliseksi, ellei sitä saavuteta ajoissa. Tässä ovat tärkeimmät päivämäärät ja tasot, jotka ovat kriittisiä tälle arvostusmenetelmälle.

Usko suunnitelman B osakevirtausmalliin alkaa heikentyä

” 50 000 dollaria toukokuussa 2020 ” oli yleisesti kuultu kohde koko vuoden 2019 ajan. Tämä hintatavoite sai kryptovaluutan vuoden 2019 puolivälin nousemaan 14 000 dollariin sitäkin uskottavammin, että uusi härkäajo oli alkamassa.

14 BTC & 95 000 ilmaiskierrosta jokaiselle pelaajalle, vain mBitcasinon Exotic Crypto Paradise -pelissä! Pelaa nyt!

Mutta 14 000 dollaria tuli ja meni, mikä johti toiseen toistuvaan matkalle takaisin alle 4000 dollariin mustana torstaina. Nyt Bitcoin on testannut uudelleen viime vuoden korkeimmat arvot, mutta sen jälkeen se ei ole kyennyt testaamaan uudelleen vuoden 2019 huippua eikä vuoden 2017 kaikkien aikojen huippua.

Onko tämä heikkous vai rauhallinen myrsky? Yksi asia, joka toivo salaussijoittajille, on omaisuuden puolittumisen vaikutus – vaikutus ei vieläkään näy täysin hintatoiminnassa.

Se oli puolittuminen viimeisten syklien aikana, joka lähetti omaisuuden hinnan parabolisen ja ennätyskorkeuden. Tällä kertaa Bitcoin ei kuitenkaan ole reagoinut samalla tavalla

On ollut mitään jälkeistä puolittamisen kuoleman kierre , ei ottaa pois kuin raketti koska kaivostyöläisten yhtäkkiä tilalla, ja hinta ei ole missään lähellä $ 50K toukokuuhun tavoite.

Tähän malliin perustuu edelleen useita tavoitteita, joista yksi analyytikko väittää, että jos Bitcoin ei saavuta, osoittautuu suunnitelman B malliksi virheelliseksi eikä jätä mitään argumentteja taakse.

Analyytikoiden mukaan Bitcoin S2F: n mitätöintitasot ja päivämäärät, joita on tarkkailtava
Erään salausanalyytikon mukaan mahdollinen argumentti Plan B: n S2F-mallia ja kaikkia sen päivityksiä vastaan. S2F-mallin kullekin kolmelle muunnelmalle annetaan kolme erillistä tasoa ja päivämäärää.

Malli on mukautettu muun muassa Satoshin kolikoiden huomioon ottamiseksi . Yllä olevassa kaaviossa kukin mitätöintitaso on selvä.

Jotta alkuperäinen “OG” S2F-malli osoittautuisi virheelliseksi, Bitcoinin olisi vaihdettava alle 20 000 dollaria toukokuussa 2021, alle 30 000 dollaria syyskuussa 2021 tai alle 50 000 dollaria tammikuussa 2022.

Seuraava pähkinä on päivitetty S2F-malli, joka vastaa ensimmäistä päivämäärää ja tasoa 20 000 dollaria, mutta nostaa ante 40 000 dollariin syyskuussa 2021. Tämä jättää tavoitteen 80 000 dollariin ajoissa tammikuuhun 2022. Kaikki näiden hintojen alapuoliset kaupankäynnit se murskaa odotukset ympärillä näistä teorioista .

Korkein arvostusversio, S2FX-malli, muuttaa mitätöintikohteiksi 30 000 dollaria toukokuussa 2021, 90 000 dollaria syyskuuhun 2021 mennessä ja 200 000 dollaria tai enemmän tammikuussa 2022.

Jopa kuinka nopeasti Bitcoin nousee niukkuudestaan ​​johtuen, voisiko se todella nousta 10000 dollarista tällä hetkellä jopa 200 000 dollariin alle kahdessa vuodessa? Se on suunnilleen sama aika kuin Bitcoinin nousu 1000 dollarista 20 000 dollariin, joten se ei ole mahdotonta.

Jos jotakin näistä hintatasoista ei saavuteta, muista teorioista, kuten adoptiokäyrään perustuvien jaksojen pidentämisestä, tulee kuitenkin entistä vakuuttavampia ja uskottavampia. Jos näin on lopulta, eikä puolittaminen ole kaikki sen halkeilua, se voi kestää kauan seuraavaan syklin huippuun .