Bitcoin’s Hash-hastighet når en ny hela tiden (igen): Prisökning framåt?

Bitcoin har kämpat med att klättra över $ 12 000 i veckor. Kan en ökad hashfrekvens indikera ett högre pris?
Priset på Bitcoin Billionaire har kämpat för att öka motståndnivån på 12 000 $ under ungefär tre veckor sedan det passerade över 10 000 $ den 27 juli. Men eftersom trycket under nivån på 12 000 dollar har fortsatt att byggas, har den genomsnittliga hashfrekvensen på sju dagar nått en ny höjdpunkt hela tiden.

Med hänvisning till data från Blockchian.com rapporterade CoinTelegraph faktiskt att från och med den 15 augusti, bitens sju dagars genomsnittliga hash-ränta drabbade 129.075 TeraHash / sekund (TH / s). Den föregående toppnivån på 126,91 TH / s nåddes den 29 juli.

Det mest varierande publiken hittills på FMLS 2020 – där finans uppfyller innovation

En stigande hashfrekvens kan indikera en kommande stigning i BTC-priset

Hashhastighet är en mätning av hur mycket datorkraft som används på en blockchain vid en viss tidpunkt. Även om det inte finns ett direkt samband mellan nätverkets hashfrekvens och priset på dess cryptocurrency, tror vissa analytiker att en stigande hashfrekvens tyder på ett stigande pris som kommer.

Detta beror på att en ökning av hashhastigheten kan innebära ett tillströmning av nya gruvarbetare, eller åtminstone mer gruvutrustning till Bitcoin-nätverket, antagligen för att gruvarbetare tror att de kan tjäna vinst.

Öppna ett handelskonto idag

En högre hashfrekvens kan också antyda att befintliga gruvarbetare har större förtroende för en tillgångs lönsamhet. Med andra ord, de enheter som spenderar pengar och resurser för att sätta haschkraften i nätverket tror att deras ansträngningar kommer att vara lönsamma, och därför fortsätter de att spendera.

Till exempel, tidigare i år, Jeremy Britton, ekonomichefen på Boston Trading Co, förklarade för finansMännen som ökade gruvkostnader på Bitcoin nätverket medelvärdet att gruvarbetarna kommer att hålla på sina mynt tills högre prisnivåer uppnås, vilket ökar Bitcoin pris golv.“

Jeremy Britton, ekonomichef på Boston Trading Co.

„Liksom med gruvdrift av någon knapp resurs (t.ex. silver eller guld), om gruvdrift blir svårare eller dyrare, kommer priset på den underliggande tillgången att öka,“ sade han.

Innan May halverade förklarade Britton att det kostade ungefär $ 3000 „bara i el för att bryta en enda bitcoin (trots kostnaden för hårdvara och internetuppkoppling). Detta är anledningen till att priset inte sjönk under 3000 dollar, när BTC „kraschade“ tidigare 2019. gruvarbetare ville inte sälja för förlust. ”

Nu när halveringen har skett har emellertid “priset för att bryta en enda bitcoin [ökat] till ett minimum av $ 6000. Oavsett vad det nya taket är kommer golvet att vara $ 6 000, eftersom gruvarbetare vägrar att sälja för förlust. ”

Related Post

Die Anwaltskanzlei von Madonna und Lady Gaga wird von Bitcoin-fordernden Cyberkriminellen gehackt

Einem kürzlich veröffentlichten Bericht zufolge hatte die als REvil (oder Sodinokibi) bekannte Hacker-Gruppe die Website einer in New York ansässigen Anwaltskanzlei angegriffen, die berühmte Personen wie Sir Elton John, Madonna

Groups of Bitcoin whales indicate the critical levels that BTC must maintain to recover

The whale groups show three critical levels of support that Bitcoin must defend to achieve greater recovery in the short term. The Bitcoin Whale Groups (BTC) are pointing to three

Der Bitcoin SV Hackathon findet im Juni statt

Der Start der dritten Ausgabe des Bitcoin SV (BSV) Blockchain-Hackathons wurde angekündigt. Der Wettbewerb wird von der von Craig Wright, nChain und CoinGeek gegründeten Bitcoin Association gefördert und unterstützt und